måndag 8 september 2014

Svingod pasta!

Lovade ju recept på svingod pasta igår så här kommer det, kan tyvärr inte ta nån cred för receptet för jag hittade det hos gourmetmorsan! (Kan för övrigt tipsa om hennes blogg gourmetmorsan.blogspot. se, alla recept jag lagat därifrån har blivit lyckade!)

Svingod pasta 
4 pers

400 g färsk pasta
400 g oxfilé 
4 dl grädde
2 vitlöksklyftor
2 dl skogschampinjoner i bitar
1/2 hackad röd chili
2-3 msk kalvfond
1 msk cognac
Salt och peppar

Parmesan och ruccola till servering

Gör så här:
Koka pastan. Strimla köttet och fräs tillsammans med vitlök, chili och olja. Tillsätt champinjonerna och sedan grädden. Tillsätt kalvfond och cognac. Smaka av med salt och peppar.
Servera med riven parmesan och ruccola.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar