måndag 1 juli 2013

När man har haft en bra helg.

Sådärja, måndag igen!
Helgen har faktiskt varit riktigt bra, fredagen blev ju inte som tänkt men ändå så jäkla bra.
Spenderade ju eftermiddagen hos veterinären med Nizze, (vi går i Kolartorp och dom är så himla trevliga och duktiga där), han hade inte borelia och inte något fel på skelett eller leder, däremot en muskelinflammation. Eftersom veterinären vill röntga ryggen så blev den lille voven sederad så vi spenderade 3 timmar hos veterinären...
Men vi blev barnfria på kvällen, vi skulle egentligen ha åkt till Boda i lördags för att Nizze skulle få kuta efter lite gris men vi fick snällt avböja och vänta på att Nizzes muskler ska bli bra. Men mamma ville iaf passa barnen!
Så Anna och Lovis kom och vi satte oss på altanen och drack sangria och åt quesadillas, ja inte Lovis då, hon fick soppa!
Sen kom Jens och Stefan och de gick i bastun och jag och Anna drack lite mer sangria=)
Så blev lite kyligt så vi hämtade filtar och tände ljus och runt 23 så kom vi på att vi inte ätit middag så då drog vi igång grillen. Allting var förberett så det vara bara att duka.
Blev en aningens sen middag men jäklar vad gott det var!
Runt 2 gav vi oss och Anna och Stefan gick hem till sitt.
Var rätt seg i lördags kan jag erkänna, klev upp kl 11:20, det var lääääääänge sedan sist!
Men det var en så himla trevlig kväll, en sådan som man kan leva på länge.

Igår var Jessica och Tobbe här och vi bokade allt inför Italien, så nu är hotell i Rom, BnB i Sorrento och hyrbil bokat!
Åh vad jag längtar!!!
Så avslutades söndagen med ett svettigt zumbapass!
Sjukt kul, men igår var det mycket nytt och lite knepigt att hänga med på allt, men skam den som ger sig, men man känner sig ju lite halvdum när man trasslar in sig i sina egna ben =S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar