söndag 22 december 2013

All of the bells ringing out for christmas..

I´m alive!!
Jag har alltså inte krupit under en sten och gått i ide, (även om jag varit bra sugen den senaste veckan..)
Men herregud vad fort december har gått! Jag hade ju planerat att jobba alla mellandagarna med det löste sig så jag ska bar jobba den 30e vilket betydet lååång ledighet=)
Tror att det är välbehövligt när man drömmer om höga Kalium- och Kreavärden och att dunkarna till urinsamlingarna tar slut...

Idag ska vi iväg och fira Malte som fyller 6 år! Det ska bli superkul för jag tror inte att vi träffat dom sedan valborg... Det är lite för länge sen sist i mitt tycke.

Annars så gör vi väl vad alla andra också gör nu, förbereder inför julen. Städar som galningar och finkammar hjärnan på saker som vi inte får glömma men med all säkerhet kommer att glömma i alla fall.
Tror i alla fall att alla julklappar är i hamn, och det är enbart tack vare internet, utan the world wide web hade det inte blivit många klappar i år kan jag lova=)

För några veckor sedan fick jag ett ryck och bakade pepparkaksdrömmar, de blev rätt goda!


Annars då? Ja, nu ska vi bära ner två resårmadrasser till gästrummet och jag misstänker att det kommer leda till en viss frustration.. Så ska vi visst dra ut torktumlaren som läcker vatten med, även där kan det leda till en del slitningar =S
Men först har jag den stora glädjen att byta en bajsblöja!


2 kommentarer: